tiistai 1. syyskuuta 2009

Pähkinöitä poskeen

Aamun lenkki Helmin ja Saimin kanssa oli hieman rauhaton. Helmiltä on juuri juoksu loppunut (Ponzo-testerin mukaan) ja sen hormonitasapaino taitaa olla vielä hakusessa; olipa ohikulkija melkein mikä tahansa, Helmi ponnahti vastakkaiseen suuntaan livohkaan taluttimen antamissa rajoissa. Suurinta singahtelua aiheuttivat äänekkäät mopot ja moottoripyörät, seuraavaksi yskittivät koululaisten polkupyörät ja lopulta täytyi ärhennellä kaupungin työntekijällekin. Saimi taas rynnisti oikopäätä kyseisen tädin rapsutettavaksi ja ansaitsi, kuten yleensä, kaikki kehut. Helmi taas haukuttiin (kuten yleensä) surkeaksi arkajalaksi.
Iltapäivästä emännän töistätulon ja Saimin kummijuniorin lähdön väliin koirille jäi pieni omatoiminen kotisessio. Sen jäljiltä emäntä löysi kuistilta Saimin tulostamat ykköset ja kakkoset. Taisipa olla ollut jotain riemukasta tekeillä, onhan Saimi normaalisti jo sisäsiisti.
Iloisen jälleennäkemisen jälkeen kaikki kolme tyttöä istahtivat lattialle nauttimaan maapähkinöitä, kyllä, koiratkin söivät niitä innokkaasti ja vielä ensimmäistä kertaa. Siitä innostuneena Saimi alkoi pennailla vinguttamalla kumiluutaan sielunsa kyllyydestä...tarvitsisikohan sille hankkia huuliharppu...

Ei kommentteja: