tiistai 8. syyskuuta 2009

Maitohammaskato alkaa jo?

Koirain aamun yleiskatsauksessa emäntä havaitsi Saimi-pienokaisen suusta puuttuvan kaksi yläetuhammasta. Mihin lienevät kiinni jääneet, kun ovat jo näin ajoissa suusta pudonneet. Taitavat olla hävinneet vähän toista viikkoa edellä Helmi-Orvokin ekojen hampaiden lähtöä.
Muutoinkin Saimi vahvistuu liikkumiseltaan, tämänpäiväisellä aamulenkillä se huiteli jo varsin kaukana emännästä Helmin peesissä suolla, ja sen jälkeen aamupalalla yritti rosvota leivät pöydältä vähän joka puolelta kuikkien. Alkavat nuo takajalat kantaa riittävästi niillä seisoskeluun, varsinkin kun korkealta leijuu lumoavia tuoksuja. On siis aika ryhtyä vahtimaan Saimia tarkemmin liettä käytettäessä, ettei setteripolo polta varpaitaan.
Emännän tämänpäiväinen poissaolo muuten näytti poikineen kaksi lirua alakertaan. Yläkerrassa taas oli tyhjennetty sohva tyynyistä ja kellarissa kenkäteline. Onpa mielenkiintoista nähdä, saako isäntäväki rakennettua jonkinlaiset portit rappuihin, vai ehtiikö Saimi oppia tavoille ennen sitä ; )

3 kommenttia:

Pupli kirjoitti...

Voi niitä nuppuja <3 Oli muuten aivan pakko ostaa tänään koirille Polsas, kun se niin iloisesti sanoi mulle "röh" kaupassa. Tytöt saavat sitten ens viikolla hoitaa sitä meillä!

Pupli kirjoitti...

Muistin väärin, sehän olikin vasta kahden viikon päästä. Mutta polsas odottelee!

Kerttu kirjoitti...

Löh, löh. Niin mekin...