maanantai 21. syyskuuta 2009

Hang over eli dagen efter

1. Red Fellow's leirin jälkeinen aamu alkoi isännällä ja Saimilla varhain (Helmi -Orvokki sai jatkaa uniaan). Emäntä piti saattaman pikaisesti aamuviiden jäljestä Helsinki-Vantaalle lähtevään bussiin.
Aamuherätys autossa ei oikein ollut Sämpylän mieleen ja varsinkin paluumatkalla kuolaa erittyi kuin kypsään ikään ehtineestä setä-setteristä Kabanossipaketin äärellä. Sähköauto siis sai jäädä aamupäiväksi kuivumaan aurinkoon, varsinkin repsikan penkki oli kuin kylvystä tullut Saimin limastuksen jäjiltä.
Varsinainen aamulenkki tehtiin porukalla harjuun, jossa Helmi ja Saimi saivat heti tuta isännän viikonloppuna herätellyn koulutusvimman. Ohjaavat komennot vain kaikuivat ja koirat tekivät haluttuja temppuja makupalan toivossa (ilmaisu on perin positiivinen).
Iltapäivästä sitten Helmi, Saimi ja isäntä poikkesivat suolle. Lenkin loppupuolella Helmi äkkäsi tavin (taas kerran juuri tavin) ja ponkaisi suo-ojan yli (+2m), että heilahti. Taitaa silläkin olla lauantain peltopuuhista jäänyt jonkinlainen kipinä. Saimi sen sijaan huiteli omia lenkkejänsä, eikä tipusta piitannut. Onneksi niin maastovärinen setterimme sai eilen Ruusun väeltä punaisen merkkiliivin ja sen ansiosta Sämpylä näkyy oikein mukavasti metsiköstä. Kiitos : )

Ei kommentteja: