lauantai 1. lokakuuta 2011

Metsäpäivillä

Taas pakkauduimme aamusta autoon ja lähdimme reissuun. Kahvit ja muut aamiaistarpeet olivat kaksijalkaisilla tietysti pykälässä. Tällä kertaa ei edes emäntä tiennyt, minne matka vie, sillä isäntä oli kesän pyöreissuillaan löytänyt kuulemma dimangin ulkoilupaikan. Joo joo, juuri siinä missä meidän piti ulostautua hienoon harjumaastoon, olivat tien varret autoja pullollaan ja puskassa möyri moto hommissa...tienvarren kyltin mukaan paikalla oli metsäpäivät. Sen olisi saattanut arvatakin kaikista jahtiasuisista maamiehistä, jotka olivat kokoontuneet ihmettelemään tekniikkaa.
No, kilsa eteenpäin ja löysimme oivan ulkoilumaaston. Meltosimme hienossa kangasmetsässä ja piipahdimme hakkuaukean suo-ojassa pikku juomatauolla ja Saimi muli oikein kunnolla.
Hakkuaukean päästä muuten löysimme teerikukon ja -kanan! Jäpikäs lähti heti tavattaessa siivilleen ja isäntäväki seurasi sen uljasta menoa haulikokantaman päästä. Sen sijaan kana painautui pöheikköön ja kun minun piti ryhtyä tarkempaan paikan syynäykseen, niin eikös pilli soinut ja jouduimme koolle kerätyksi kaksijalkaisten toimesta! Koskaas nekin oppisivat tarkastelemaan tilannetta hieman perusteellisemmin ennen komentojaan ;)
Mukava keikka, aurinko paistoi, lintuja löytyi ja juoksualusta oli maan mainio...uudestaankin kuulemma tullaan, kunhan taas sopivaa aikaa ja keliä löytyy...
PS. Saimin mieliohjelmassa "Avarassa luonnossa" vaippasakaalit peittosivat leijonat, kiinnostavuudessa siis.

Ei kommentteja: