maanantai 31. lokakuuta 2011

Ties kuinka mones raskauspäivä

Tarkalleen ottaen taitaisi olla 38/63 päivä. Mutta isäntäväeltä alkaa usko tiineyteen olla mennyttä. Aamupunnituksessa minulla oli painoa vain 23kg Saimin tavoittaessa 24,5kg. Metsälenkkeilyvauhti ei ole pätkääkään hidastunut, vaan pikemminkin meno on liukastunut viime viikkoon verrattuna. Taitaa tuo painon pudotus lisätä kulkunopeutta ; )
Ainoana tunnusmerkkinä mahdollisesta tulevasta äitiydestä on ruokahaluttomuus, joka sekin korjaantuu, jos muonan sekaan laittaa sopivasti jauhelihaa...tuo papujen sekaan lisätty penturuoka (kaiken varalta) ei ole mikään kulinaarinen herkku.
Jaa, viihdyn sentään ehkä hieman normaalia enemmän alakerran nojatuolissa koisimassa. Ihan rauhassa siis, Sämpylä kun valloittaa mielikseen koko uuden sohvan. Ei uskoisi niin luikeron koiran täyttävän millään niin suurta kalustetta.
Näyttelysyksy näyttää livahtavan meiltä kokonaan ohi. Saimin piti alun perin osallistua Helsingin isoihin kisoihin, mutta sen juoksun alkaminen on siirtynyt niin, ettei isäntäväki uskaltanut sitä vähäisenkin karvan kadon mahdollisuuden vuoksi ilmoittaa. Minua ei "tietenkään" ilmoitettu, koska laskettu aika olisi juuri ennen näyttelyä marraskuun loppupuolella.

Ei kommentteja: