lauantai 22. lokakuuta 2011

Tuplamökkeilyä

Sadetta ja sumua, mutta eikun reissuun heti aamusta...isäntä kun nappasi Saimin ja minut autoon emännän jäädessä ahkeroimaan työjuttujaan valmiiksi. Hieman oli ahdasta takapenkillä, sillä talvivarastoon matkalla olevat surffilaudan purjeet tukkivat puolet tilasta.
Matkalla poimittiin vielä vaari pykälään repsikan paikalle ja mentiin sen ja mummun mökille venettä nurin kääntämään. Me päästiin suihku-Sämpylän kanssa kiitolaukalle heti puomilta ja oikaistiin perille peltojen poikki. Sillä välin, kun kaksijalkaiset pakkasivat surffikamat varastoon ja muljauttivat veneen ympäri, me saimme laskettua isomat höyryt pihalle ja olimme valmiita pikapaluuseen kotiina ja toiselle mökille.
Kotoa napattiin eväät ja emäntä mukaan ynnä jatkettiin omalle mökille. Mukaan matkaan lähtivät myös Saimin kummisetä morsmaikkunsa kanssa, joskin omalla kulkineellaan.
Maalla käytiin ekaksi, tietty, pikku lenkillä ja samalla suppilovahveron keruussa. Sitten naatiskeltiinkin jo kahveet ennen kuin nuorempi väki lähti sivistyksen pariin.
Illalla käytiin saunomassa ja sitten lötköteltiin tölloön ääressä yöunia odotellen...

Ei kommentteja: