keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Aitaa kaatui

Isännän koulutushimo oli tänään edelleen voimissaan; aamulenkillä kuljettiin eestaas vedonpoistoharjoituksissa. Harjussa kuljettiin seuraten, oltiin paikalla ja tultiin luokse. Praksiisit sujuivat onneksi sen verran hyvin (kukapa ei hieman yrittäisi, kun vapaanajuoksu on kiikarissa ; ), että isäntä päästi minut ja Sämpylän kollamaan harjun puskia ilman naruesteitä. Yrittäessäni vaivihkaa hilpaista toiselle puolelle harjua, äijä pentele heti vihelsi luokseen ja vielä köytti. Kotimatka sujui sitten taluttimessa, paitsi Rafun luona (se Tiibetinterrieri) pääsimme sen pihaan aitaukseen hetkeksi leikkimään.
Kotosalla naapuri rynni puolilta päivin raivaussahan kanssa orapihlaja-aidan kaatoon juuri kun makailimme Saimin kanssa pihamaalla aurinkokylvyssä. Mekkala oli hirmuinen, sekä sahasta, että Saimista lähti korvia vihlova ääni. Saimi halusi näet ehdottomasti sahaustapahtumaan mukaan, halusi tietty syöksyä suoraan terään ;)
Minä kyllä pysyttelin suosilla mokomasta silppurista kaukana. Vaan olipa aidan kaadosta iloakin, nyt pääsee salamana naapurin ovelle, ja hyvällä säkällä vielä sisällekin ennen kuin naapurin rouva edes huomaa : ))

Ei kommentteja: