lauantai 19. kesäkuuta 2010

Salareissulla

Isännän ja emännän sirkkelöidessä vesisateessa ex-puuceetä polttopuuksi, päätimme Saimin kanssa piipahtaa omin neuvoin metsän siimeksessä. Kukapa sitä nyt viitsisi nuuhkia purupölyjä ja odotella sirkkelin mekkalassa kaksijalkaisia metsäretkelle.
Olimme varmaan kolmen sahatun kottikärryllisen verran puskissa, sitten piipahdin tarkastamassa, jokohan isäntäväen työmaa olisi jo lopuillaan. Käynti ei oikein innostanut sirkkelöitsijöitä, sillä olin löytänyt tuoreet hirven"papanat" metsiköstä ja hieman naamioinut itseäni sillä. Metelin kuultuani painelin melkein samantein takaisin metsiin, vähän niin kuin puskiin unohtunutta Saimia etsimään...
Emäntä ja isäntä malttoivat toiveikkaasti pätkiä vielä pari kottikärryllistä lisää puita, mutta sitten he hermostuivat riittävästi ja lähtivät etsimään meitä. Eipä siinä isäntäväki montaa metriä mäelle ehtinyt partiossaan. kun jo Sämpylä etunenässä tulimme vastaan.
Vastaanottokomitea komensi meidät varsin huumorintajuttomasti (rankassa vesisateessa) järven rantaan. Emäntä pisti meikäläisen pesuun rantaveteen juuriharjalla jynssäten ja Saimi kasteli hetken itseään lisää laiturin päässä istuen. Sitten pääsimme sukeltamaan pyyhkeisiin, vaan emme olisi niinkään kelvanneet prinsessa Victorian ja tuoreen prinssi Danielin häävieraiksi...Hirven boo:n viherrys sentään hieman himmeni ; ))

Ei kommentteja: