sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Nälkäkurki

Aamun avaus tehtiin tavalliseen tapaan metsälenkillä. Yö meni ikiomaisella sängyllä koisien rattoisasti, mitä nyt hieman turhan aamusta (isännän mielestä) tuli herättyä -herätettyä isäntä- aamulirulle. Silloin seitsemältä vielä oli perin pilvistä ja tosi kylmää, joten jatkoimme unia puoli kymmeneen, jolloin jo aurinko paistoikin ; )
Muu aamupäivä kului pihassa kisaillessa ja aurinkoa ottaessa, kaksijalkaiset virittelivät siinä ohessa emännän tuoretta puhelinta toimintakuntoon.
Futis/kahvitauko iltapäivästä
Iltapäivästä meillä vähän veto loppui ja isäntä naureskeli emännälle, että pitää muistaa valitella settereiden jaksavan juosta vain kahtena päivänä peräkkäin kahdeksan tuntia. Vielä on siis syytä treenata, jotta meikäläiset jaksaisivat juosta koko metsästyskauden tipujen perässä. Saimi ex-sämpylän on myös muistettava hieman syödä,  jotta sen kehtaisi ottaa metsälle mukaan : ) Pikkulikka on treenannut niin kovasti juoksua, että se näyttää aivan whippetiltä ja taitaa painaa vain parikymmentä kiloa. Saimin koisiessa nurmella, isäntäväki ehti jo suorastaan surkutella pikkulikan soukkuutta, vaan kyllä kulkee elukka juosten lujaa!
Isännän "läskitestin" perusteella (sormet vyötärön ympäri; peukalot menevät ekaa niveltä myöten päällekäin) Saimi on nyt soukempi kuin minä teini-iässä. Vaan kyllä sille ruoka maistaa, kulutus taitaa vain olla saantia suurempi...

Ei kommentteja: