sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Club Show suojassa

Asettauduimme heti aamusta moottorikotiin ja matkailimme Mänttään Club Showhun. Painelimme suoraan urheilukentälle, jolla havaistsimme näyttelypitopaikan muuttuneen, onneksi, sateen vuoksi jäähallille. Ajelimme erään paikallisen neitokaisen perässä hallille ja kävimme katsomassa paikat ennen autoaamiaista. Sitten vain kehää nuuskimaan ja tuttuja katsomaan. Meillä punavalkoisilla kehä alkoi klo 10 ja kilpakumppaneita ei ollut juuri minun sarjassani. Tuomarina toimi Christina Schofield irlannista ja hän vellasi isännän ohjaamaa meikäläistä pitkään ja hartaasti. Arvosteluun kuitenkin tuli maininta hieman hermostunut, vaikka en omasta mielestäni kyllä mitenkään hermoillut...lihaksistoni oli muuten kuulemma oikein hyvä! Pokkasin sitten tuolla EH:n.
Saimi oli toisen Christinen, Morganin, arvosteltavana melkein samaan aikaan. Sämpylän porukassa oli enempi porukkaa; vaatimattomat kymmenen pikkunatua (junioria). Saimi sijoittui viiden parhaan ulkopuolelle, lähinnä olemattoman turkkinsa vuoksi.
Jäimme arvostelun jälkeen tarkastelemaan muiden koohotusta ja tutustumaan uusiin naamoihin (ja ahtereihin ; )
Saimi pummi sitkeästi Amandan (Courtdown Dancing Queen) luun sen isännän suosiollisella avustuksella ja jyrsi suurella ilolla luunlopun minun vahtiessani viereltä Sämpylän ruokarauhaa.
Ihan BIS-sembaloihin asti emme jaksaneet kuunnella kattoa hakkaavaa sadetta, vaan kipaisimme pisulle ja turkki märkänä autoon eväälle ja ettonélle enne kotimatkaa.
KIITOS järjestelytoimikunnalle jäähallista, nurmi olisi ollut turhan kosteaa!!!

Ei kommentteja: