sunnuntai 30. elokuuta 2009

Rapujuhlilla

Lauantai-illan ohjelmaan kuuluivat rapujuhlat. Bilettämään lähdettiin koko käytettävissä olevalla miehityksellä/naisituksella isännän ex-kollegan ja perhetutun residenssille. Matkalla Helmi-Orvokki nautiskeli lämpimästä kesäsäästä pää auton ikkunasta ulkona korvat lepatellen.
Juhlapaikan mielenkiintoisiin asioihin kuuluivat Berninpaimenkoira-narttu Pampi, kani ja pari kissaa. Helmi ja Saimi sulautuivat nopeasti joukkoon, Saimi lähes huomaamattomana ja Helmi lähes kaikille ihmisille ankaraa älämölöä pitäen. Talon väen se jätti haukkumatta, samoin nuorison kaverit, mutta aikuiset saivat tuta setteriärjyä, ja vielä aina tavatessa.
Berni-Pampi kävi heti kaverista, kani häkissään oli Helmille oikea päivähoitaja (Helmi kyttäsi pitkäkorvaa tuntitolkulla kirsu kiinni kaltereissa ja lopulta nukahti häkin ääreen). Kissoista toinen, Tikru, osaa toimia koirien kanssa ja sekä Saimi, että Helmi tekivät tuttavuutta sen kanssa. Toinen katti taas erehtyi pakoilemaan Helmiä, joka sen jälkeen yrittikin syödä kattiparan tavattaessa.
Saimi koetti myös trampoliinia.
Olivat koiraparat melko väsyneitä juhlista lähtiessä, mutta ainakin Saimi oli hyödyntänyt kaiken löytämänsä koiran- ja kissanruoan...

Ei kommentteja: