sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappua!

Aamusella piipahdin isännän jalanjäljissä ovesta ulos pisulle ja samalla lipunnostohommiin juhlan kunniaksi. Sitten aamupalan jälkeen suunnattiin auton takapenkillä Saimin kanssa kaupungin keskustaan päin Näsinkalliolle kuorolaulantaa kuulemaan. Parkkipaikka ei ollut ihan kiven takana, mutta hyvän tovin saimme kävellä laulupaviljongille. Matkalla tapasimme pariskunnan, joka tunsi kasvattaja-Riitan;)... Selkeitä setteri-ihmisiä, paitsi että halusivat silitellä meitä.
Laulutilaisuudessa vaari kajautteli kuoronsa kanssa kevät-ja vappulauluja meidän höntyillessä katsojien seassa mummun ja isäntäväen kanssa. paikalla oli myös joitakuita isäntäväen entisiä työkavereita, jotka tietty pyrkivät paapomaan meitä. Ihan mukavaa porukkaa, en edes haukkunut ketään!
Aamuohjelman jälkeen päiväohjelmassa oli rattoisaa töllönkatselua (ulkona tuuli sikakovaa ja satoi välillä rakeita auringonpaisteen seassa). Viimein myöhäisen lounaan jälkeen ulostauduimme ja oikein kunnolla, sillä lähdimme Pikku-Ahvenistolle retkeilemään. Saimme Saimin kanssa yllemme oranssi-liivit ja sitten juostiin pitkin polkuja ja vähän metsässäkin. Ahvenistonjärven toisessa päässä tapasimme ikäsetteri Ruskan, joka ei oikein innostunut peuhaamaan kanssamme. Onneksi sen isäntäväki oli tuttua porukkaa eikä hermostunut ryykäilyistämme.
Kiertämämme järvi oli muuten yllättävän syvä, sillä jouduin melkein uimasilleni vain juomaan mennessänija Saimillekin meinasi käydä ohraisesti, taisi peräti tassu kastua:D
Mukava lenkki, vaikka hieman väsy tulikin, sillä järvi on aikas syvällä harjun kuopassa ja rinteiden juoksu ylös alas kävi hyvästä intervalliharjoituksesta

Ei kommentteja: