torstai 1. heinäkuuta 2010

Karvanlähtöä

Kuumat kesäpäivät ovat sujuneet pääasiassa kotosalla makoillen. Emäntä on pessyt mattoja ja isäntäkin on roikkunut silloin tällöin mukana ja me olemme päässeet lähinnä vain talutinlenkeille.
Eilen aamusta matka vei kuitenkin tien viertä aina läheisen järven koiranuittopaikkaan, jossa pääsimme Saimin kanssa juoksentelemaan ja reuhuamaan vesirajassa. Kaksijalkaisilla oli vain ikävä taka-ajatus opettaa meitä samalla uimaan, joten jouduimme vuorotellen kannetuksi shortsinlahjesyvyyteen ja saimme kroolata pari metriä rantaan. Hah, mikäs siinä, kyllä se minulta sujui, mutta Saimi se mulskutti etutassuillaan edelleen ; )
Illalla pääsimme matonnoutoreissuun ja samalla juoksemaan pellolle ruohikkoon. Saimi veti kuin viirupää pitkin kaseikkoa, kun meikä ihmetteli tuoreita tuoksuja enempi pellon laidalla (taitaa olla Helmillä juoksu lähestymässä, arvelee isäntä). Kotosalla sitten lääkittiin Saimi-Madon vatsanaarmua...
Tänään aamulla pääsimme jälleen uimareissulle. Ohjelma oli sama kuin eilen, paitsi että isäntäväki oli nyt varautunut uima-asuin matkalle. Niinpä uintireissuun kainalolähdöllä tuli heti viisi metriä lisää mittaa...ja Saimin mulskuttelu vain jatkui. Saapa nähdä, täytyykö se laittaa keskeltä järveä harjoitusuinnille.
Paluumatkalla Saimin talutin yhtäkkiä katkesi teräsrenkaan petettyä! Ja kyseessä oli sentään oikein kunnollinen puolikuristava nahkatalutin! Isännälle tuli kiire karjua Saimille sivullepyyntejä ; )

Ei kommentteja: