perjantai 23. heinäkuuta 2010

Lassie palaa kotiin...eikun Helmi, ja mökille

Hesan reissulla pääsin mm. kokeilemaan minigolfia ja kerrostalon saunaan. Golfpaanalle taitaa tulla harvoin nelijalkaisia pelaajia, koska virkailija oli hieman yllättynyt tiedustellessani kummitädin kanssa osallistumislupaa lippuluukulta etuvarpaat tiskillä. Pelitauolla, kummien syödessä tavallisia jäätelötuutteja, minä sain 400g:n annoksen! Maksallatikkoa. Lenkeillä eteen osui tietenkin useampikin city-kani, joiden perään täytyi hieman iukua. Koirapuistoissa tapasin lukuisia mielenkiintoisia tuttavuuksia ja kerrankin sain nauttia jakamattomasta huomiosta ja lellimisestä, myös hoitotoimenpiteistä. Kummivanhemmat diagnosoivat huolella puhdistamani nirhauman etujalassani hot spotiksi! Eläinlääkäriä on siis tiedossa heti alkuviikosta...isäntäväkikin nimittäin päätyi samaan diagnoosiin, harmi.
Kotiin, tai oikeammin mökille, paluun sain tehdä korvat auton ikkunasta lepattaen ja raikkaita tuulia haistellen (tänään vain +17C). Saimi-Mato oli selvästikin luullut päässeensä isäntäväen perheessä pomoksi, mutta joutui pettymään surkeasti tullessaan auton ovelle meitä vastaan ja sai samantein kokea arvonalennuksen. Oli se kyllä huvittavan näköinen niskavillat pystyssä luulleessaan jonkun vieraan koiran tulleen paikalle ; )
Järvi ja sen kalat näyttivät olevan entisellään, vaikkakaan en päässyt vesiin (luvalla) ja tavanomaiset tappelut Saimin kanssa luista ja muista alkoivat välittömästi. Kivaa...

Ei kommentteja: