tiistai 3. elokuuta 2010

Dööd kat

Aamun aluksi joutusimme Sämpylän kanssa puntariin, isännän sylissä tietty. Vaaka näytti minulle, Helmille siis, 22kg ja ns.Sämpylälle (oikeastaan Madolle), 23kg. Karvan mukana lähti siis kilojakin.
Iltapäivän pikkulenkki pikkumetsään löydätytti kuolleen kissan. Oli mokoma aika surkeassa kunnossa, vareen perk...t olivat nokkineet siltä silmät ja muut pehmo-osat nokkiinsa ja turkkiakin oli pöllytetty oikein olan takaa. Nuuskimme sitä Sämpylän kanssa varoen puolelta jos toiselta. vaan emme sitten isännän riemuksi innostuneet sitä sen enempää riepottelemaan. Matka sinänsä oli melko marraspitoinen, sillä vielä paluureisulla Saimi äkkäsi tien risteyksessä lokin raadon, jonka päällä olisi ollut riemukasta paalitella (kieppua) turkkinsa tosi smögöön.
Päivän päätteeksi pääsimme sentään mökille ja vielä marjametsään! Koska marjakupposten täyttäminen vie aina hetken, olimme sen ajan Saimin kanssa villejä ja vapaita. Toisin sanoen seuloimme metsän elukoista, joita emme löytäneeet ja juoksimme itsemme lääpästyksiin....kyllä mökkeily on mukavaa.

Ei kommentteja: