lauantai 22. toukokuuta 2010

Pientä säätöä ja Saimi 1 vee!

Ensin emäntä siivosi koko talon. Sitten hän delegoi perheen juniorille meidän kynnenleikkuumme. Ensimmäistä kertaa pappia kyydissä muuten, aina aikaisemmin hemmo oli luistanut tehtävästä erilaisin taidokkain väistöliikkein : )
Ensimmäisenä uhriksi pääsi Sämpylä, joka olikin helppo aloituskappale; se kun vain makailee rennosti sylissä operaation aikana. Homma sujui mainiosti ja minäkin hiippailin kohtalooni alistuneena paikalle alakerrasta, kun kuulin kynsisaksien napsahtelevan. Yhden setterin kokemuksella juniori nipsaisi minultakin kynnet siivoiksi kivutta.
Seuraavaksi emäntä kampaili karvamme ojennukseen punkkitarkkudella, tai eihän niiden pitäisi enää jäädä Saimiin kiinni. Minussakaan ei ollut (ei ainakaan löytynyt) yhtään puutiaista eväällä.
Todettakoon, että kannattaisi tehdä tarvittavat setterinhoitotoimenpiteet ENNEN siivousta, jos ei halua imuroida olohuonetta heti uudelleen.
Tänään oli muuten Saimi-Sämpylän ensimmäinen syntymäpäivä! Isommat juhlat pidetään joskus, kun porukkaa saadaan paikalle hippailemaan...

Ei kommentteja: