lauantai 8. toukokuuta 2010

Lyhyessä hirressä

Olemme joutuneet Saimin kanssa johonkin koulutusohjelmaan mukaan. Tänäänkin iltapäivän lenkki meni visusti emännän vierellä lyhyessä taluttimessa. Lenkillä järven ympäri emännän kaveri ei päässyt taluttamaan (tavanmukaisesta poiketen) Sämpylää, emmekä päässeet kaarestamaan vapaasti metsäosuudellakaan. Onneksi isäntäväen aivoitukset ovat niin selvästi päälle näkyviä, että on helppoa näytellä niille kuuliaista muutaman "koulutuslenkin" ajan. On pieni hinta, ja onneksi Saimikin sen tajuaa,  kulkea siivosti sivulla pari sivilisaatiolenkkiä, jotta taas tulevalla viikolla pääsee remuamaan vapaana metsään.
Muona on maistunut meikäläiselle hieman heikosti muutaman viime päivän aikana ja Saimikin on nirsoillut papujen nauttimisen kanssa. Itse asiassa olemme ruokailleet vain kerran päivässä normaalien kolmen kerran asemasta oikeastaan jo koko menneen viikon. Tänään emäntä sai Sämpylän huijattua papuruokailuun kahdesti laittamalla muonan "syöttipalloon". Sen pyöritteleminen on Saimin mielestä niin mukavaa, että putoileva ruokakin tulee samalla syötyä.
Pieni muonan nauttimisen rajoittaminen ei meikäläiselle ole aiheuttanut erityisempää painohuolta; vaaka naytti 21kg. Saimilla taitaa olla muutama gramma häipynyt pehmolihasta, koska painoa oli 23kg.

Ei kommentteja: