keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

On - Off

Vaihtelevaa; ihan ensimmäiseksi pääsimme aamutuimaan emännän kanssa lenkkeilemään harjuun. Yöpakkasen ja sateen jäljiltä maassa oli jälleen väriksi valkoista uutta lunta, joten karvakin pysyi siistinä. Sitten oli vuorossa muutama tunti "älylelujen avausta", eli emäntä käväisi töissä ja me Saimin kanssa revimme pikkelsiksi puolen tusinaa maitotölkkiä pikkuluita saadaksemme. Mokomat tölkit ansaitsivat vain krouvin murskaus-aukaisun. Viimeviikkoiset ketsuppipullot olivat hauskempia, vaikka jo kolmannen Heinzin sain auki parissa minuutissa niin, ettei edes korkkiin jäänyt jälkiä!
Tuskin ehdimme syödä luut ja ottaa pikku ettonét, kun emäntä jo ehti hommista kotiin. Kohteliaisuusyistä otimme hänet vastaan ankaralla haukulla heti kun auto kaartoi pihaan. Perusohjelman mukaisesti pääsimme heti pikapisuille ja emännän vaihdettua verkkarinsa käytiin ulkoilemassa pidempi lenkki.
Tältä keikalta emäntä muuten rahtasi apteekista parit kutkutuksenestotökötit, siis kuivalle iholle tarkoitetun shampoon ja jonkun ihme suihkupullon, josta voi roiskia suoraan kammatulle turkille. Saap katsoa, onko aineista estämään korvallisen kutinaa.
Sitten taas muutamama hetki ja emäntä lähti uudelleen kylille meidän jäädessämme jälleen leikkimään purkeilla...noo, maistuihan meille tässäkin välissä myös uni.
Vielä kerran ehdimme ulos ennen varsinaisia yöunia emännän saavuttua laulusessioltaan kaupungista. Taitaa olla emännälle tuo sinkoilu paljon rasittavampaa kuin meille...isäntä kun viettää työputkea Haagassa...

Ei kommentteja: