tiistai 5. tammikuuta 2010

Akvaarioasennusta, vaatteita ja viikon mittaukset

Perheen emäntä sai päähänsä (Saimin kummien painostuksesta) perustaa retuperälle suistuneen akvaariomme uudelleen. Noo, olihan se hieman säälittävää, kun viimeisen palettikalamme asumispaikkana oli ollut ämpäri saunan pukuhuoneessa ;(
Uusi akvaario oli täytetty tuoreella vedellä "päivittymistä" varten, vaan sehän sijaitsi sopivasti suihkuhuoneessa koiran juomakorkeudella, joten Helmi ja Saimi naatiskelivat kunnon juomakupista vähän väliä raikasta vettä. Hyvä että 90 litraa sadasta jäi lopulliseen akvaariokäyttöön!
Kun iltapäivästä kala-altaaseen saatiin hankittua uudet asukkaat ja muuta rekvisiittaa sen yhden vanhan paletin(sai muutoin värinsä heti takaisin) lisäksi, olivat setterit välittömästi taas verottamassa allasta ja seurailemassa/kyttäämässä juuri kotiutuneita kaloja.
Saimin pentele ehti vielä korkkaamaan kalaruokapurkin ennen virallista eväkkäiden syöttöhetkeä (kuten kuvasta näkyy...)
Seuraavaksi emäntä sipaisi Helmille ja Saimille fleece-verkkarit pakkasia varten. Kaksijalkaisten yhteistyönä verkkarit saatiin muotoiltua, ja leikeltyä niihin vielä "tassu"heijastimet illan koitoksia varten. Kaavat otettiin talteen mahdollisia EVO-malleja varten...voipahan olla, että suunnittelussamme on ollut jopa lieviä puutteita ; )
Viikon kokomittaukset tuottivat seuraavanlaiset tulokset:
Helmi-Orvokki 20,5kg ja Saimi 21kg / 61cm.

Ei kommentteja: