perjantai 9. syyskuuta 2011

Setteri-intoilijoita

Siivousta ja siivousta...onneksi sentään illasta isäntäväki lähti lenkille meidän settereiden kanssa. Päästin oikein juoksuvöillä liikenteseen. Meinaan asioille Lietsuun, postiin ja kangaskauppaan. Wau!
Okei, olihan ihan kiva mennä poikkeuksellisia reittejä, vaikkakin remmissä ja kävelyteitä. Matkalta kun löytyi kaikenlaista nuuskuteltavaa ja sitten vielä autollinen hulluja. Tai no ei nyt ihan sentään hulluja, mutta setteri-intoilijoita kumminkin ;)
Yllättäen näet vastaantuleva auto löi liinat kiinni ja koukkasi tien poskeen. Autosta rynnisti nuorehko mies morjestamaan meitä ja samalla kertoi omistaneensa setterin kauan sitten. Tarkkaan ottaen äijä ei minua heti setteriksi tunnistanutkaan, sen kuin paapoi Sämpylää. Mutta sitten huomautin sille, että olenhan minäkin tässä ja samalla isäntäväkikin ymmärsi valaista rotuani herralle. Hetkisen kuluttua myös rouva kömpi repsikan paikalta lääppimään meitä, viisaina ynnä markkinointihenkisinä morjestimme sekä häntä, että takapenkillä mörköillyttä ja kitaraa räpläilevää perheen pahimmassa puberteetissä olevaa nuorta herraa. Taisi jälli olla häpeissään vanhempiensa ylivilkkaudesta ja innosta morjestaa ohikulkevaa punaturkkia :D

Ei kommentteja: