torstai 1. syyskuuta 2011

Kävelyllä, eikun vedolla

Mukava pikku sade valui taivaalta, kun isäntä varusti itsensä ja meidät iltapäivälenkille. Koiran ilmasta huolimatta reissu ulotettiin aina kauppakeskukseen asti. Ensin saimme kaahottaa harjussa vähäiset karvamme läpimäriksi ja sitten rimpuilimme taluttimissa läpi Lielahden. Isäntä ei vaikuttanut järin innostuneelta talutinominaisuuksiimme, suoraan ja varsinkaan vierellä kulku kun ei kuulemma luonnistunut lainkaan. Saimmekin Sämpylän kanssa palautetta temppuilustamme (lue: äkkinäisiä kontaktinotto-odotuksia ja joskus jopa ilkeitä nykäisyjä narusta) ja loppumatkasta jouduimme oikein treenaamaan kaunista ohessakulkua. Treenitulos ei vielä sekään isäntää oikein tyydyttänyt, joten luvassa on lisää treeniä.
Isäntä oli muuten käynnistänyt GPS-loggauksen jo aamulenkillä, 3,7km ja sama masiina mittaili kauppareissummekin ja sille tuli äijän taskussa pituutta 5,8km. Siihen kun lasketaan tykö meidän irtonainen aamulenkki ja iltapäivän alun vapaa puolikas, niin eiköhän Saimille ja mulle hyvinkin kerry tälle päivälle 12km jalkapatikkaa ja vielä on illan viimeinen jaloittelu tekemättä...
PS. isäntä imuroi vielä tänäänkin lattialta ainakin litran Saimin karvoja. Nyt Sämpylällä näkyy jo vaaleanpunainen nahka sieltä täältä.

Ei kommentteja: