lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kylillä rälläilemässä

Pikku poikkeuksena normaaliin aamulenkkiin lähdimme kaupungille. Tarkoituksena oli lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulle, eli treenailla kaupunkikävelyä ja käydä torilla. Siispä auto parkkiin alarantaan ja jalkapelissä ensin Ratinan kautta kohti Hämppiä. Ihan ensialkuun käytimme uutta Laukonsiltaa hyväksemme, Sämpylää hieman hirvitti näköalatasanteen ristikkolattia ja sain naurella mokomalle kuramassulle kaiteen viereltä vuolteeseen katsellen ; )
Isäntäväen riemuksi etenimme erittäin päämäärätietoisesti annettuun suuntaan (siellähän roikkuivat taluttimien lenkkipäissä henkihieverissään jäätyneillä jalkakäytävillä luistellen) kohti kaupungin valtaväylää. Matkalla hidastelimme vain pulujen kohdalla, joita ensin seisoimme hetken kutakin ja sitten rynnistimme kiivaasti kohti sen verran, kuin talutin antoi myöten.
Kulku itse pääkadulla sujui ihna mukavasti, eikä rautatien tunnelikaan käynyt hermoille. Tammelan torilta kappasimme mukaamme tietyn lahjan ja palasimme jälkiämme takaisin keskikaupungille. Nyt ei mentykään Ratinan kautta, vaan suihkimme rehvakkaasti suoraan Hämeensillalle ihmettelemään Vee Aaltosen patsaita
ja katselemaan sillalta kosken sorsia.

Loppureissu mentiin taas hallitusti kuono maassa vetäen. Isäntäväki ei juuri ihastunut vetotreeneistämme, mutta muuten saimme positiivista palautetta hyvistä kaupunkihermoistamme : )

Ei kommentteja: