lauantai 30. lokakuuta 2010

Manse' setterit Nokialla

Nuivan pilvinen puolipäivä kokosi Tampereen irlantilaiset setterit kuljetusjoukkoineen Nokian Nesteelle. Kun popula oli koossa, siirryimme lähimetsään porukkalaukkaan. Pientä rajaa puskaseikkailuihin toivat paikalliset hirvenmetsästäjät, jotka olivat esittäneet, eivät niin kainona toiveenaan, että pysytelisimme poissa heidän toiminta-alueeltaan...harmailla norjalaisilla kun menee pasmukat sekaisin jaloissa pyörivistä punaisista (ja punavalkoisista) irlantilaisista ; P
Lauman koko oli tuollaiset viitisentoista liehuturkkia ja köydenkantajia oli melkein yhtä paljon, autoja ainakin oli kahdeksan. Reitti kolusi Nokian länsipuolista kalliokkoa vähän niinkuin jäähyväisiksi, sillä hieno suosta ja kalliolohkareista koostuva mäennyppylä on menossa rakentajien raiskattavaksi. Kiipeilin kiivaasti lohkareille Saimin kummisedän usuttamana ja tunsin itseni suorastaan bolderikiipijäksi.
Kivillä oli ainakin rauhallisempaa kuin maan pinnalla, sillä porukan herrat pyrkivät hieman turhan innokkaasti tunkemaan kirsua haaroväliin ; )
Näppäsen tunnin ryhmäseikkailun jälkeen kokoonnuimme jälleen autoille pitämään sadetta...koskahan päästään taas porukalla reissuun?

Ei kommentteja: