tiistai 7. syyskuuta 2010

Saimin leikkejä

Hei hienoo, Saimi sai taas päähänsä tutkailla naulakossa roikkuvien takkien taskuja. Josko joku tampio olisi unohtanut nameja taskuun. No, eipä ollut unohtanut ja isäntäkin tuli kotiin juuri kun Saimi oli saanut riuhdottua melkein kaikki takit lattialle. Isännän tiedustellessa ehkä hieman voimakkaalla äänellä tapahtumain kulkua, Saimi mönki maha lattiaa viistäen nöyränä ulko-ovelle. Taisi arvella joutuvansa mieron tielle...
Isännän tarkastettua vauriot (joita ei onneksi ollut) Saimi sai tavanomaisen tervetuliaiskohtauksensa, kun huomasi olevansa kuivilla rankaisutoimenpiteistä. Eiköhän nuo kaksijalkaiset jo hiljalleen opi laittamaan vaatteensa ja huonekalunsa pois jaloistamme : ))
Emännän saapuessa hieman myöhemmin kotosalle hän heitti heti ovelta "merimieskissan", eli M&M:stä halvennuksella ostamansa lelun olkkarin lattialle. Ajattelin sitä hieman natustella ja nappasin sen suuhuni, mutta Sämpylä oli siitä huomattavasti innostuneempi ja nappasi lelun itselleen. Samalla kun Saimi aloitti kissaan tutustumisensa, isäntä aloitti ajanoton. Kello 16:50 alkoi retuutus ja klo 16:54 kissasta oli fyllit pihalla ja muoto läjässä..aika hyvin. Minä sain sitten sieltä sisältä pilli-osion, jonka sitten jäystin atomeiksi.

Ei kommentteja: