lauantai 24. lokakuuta 2009

Hubertus-ydinluu on kova sana

Illasta, ankarien TOKO-harjoitusten jälkeen, Helmi ja Saimi pakattiin emännän ja isännän lisäksi autoon ja lähdettiin maalle. Matkalla Hemppu ja Sämpylä pääsivät ensin haistelemaan kangasmaastoja Katala - Murhe -tien varressa (siis Mutala - Karhe, eli "kakkosreitti" mökille) ja sitten vielä Karhen ja mökin välillä kollaamaan yhden pellon eläviä. Saaliiksi tuli takiaisen omaisia siemeniä vartin perkauksen verran.
Mökillä hurtat saivat syötävikseen Elosta haalatut Hubertus-ydinluut. Pienen ensihämmennyksen jälkeen alkoi raivokas kaluaminen, joka katkesi vain pisulenkkiin ja saunasessioon.

Saunassa Helmi-Orvokki ja Saimi viihtyivat taas lämpöhalvauksen partaalle tanskalaisen oluen ja isäntäväen seurassa. Noo, Saimi ei olutta saanut kuin sormenpäästä maistaa, alaikäinen kun on. Helmi taas sai lipittää hieman mukin pohjalta sweet sixteen -juhlan kunniaksi (16 kk 28.10.).
Saunan jälkeen Helmi yritti tuoda luunsa sänkyyn, mutta sillä kohtaa emäntä pisti pulikan pussiin odottamaan seuraavaa päivää. Seuraavaksi Helmi-Orvokki ja Saimi yrittävät nukkua isännän ja emännän kanssa samassa sängyssä, saapa nähdä ketkä tällä kertaa nukkuvat aamuyön lattialla...

Ei kommentteja: