lauantai 14. huhtikuuta 2012

Muuttotöissä

Aamulla varhain tapaturmapäivän (pe 13. päivä) kunniaksi isäntä junttasi Sämpylän ja minut Volkkarin takaluukkuun sateelta suojaan ja matka valtiomme pääkaupunkiin alkoi. Vetokoukussa roikkui kärry, joten reissuun meni tovi normaalia pidempään, mutta perille päästiin Pohjois-Haagaan. Siellä meitä tuli moikkaamaan Frida ja kummisetä! Teimme pikaisen tuuletuskierroksen kaninjälkiä nuuskutellen, ennen kuin taas majoittauduimme takaloosteriin odottelemaan isännän ja kummisedän kesärenkaiden vaihtotoimien valmistumista. Sitten köröteltiin Saimin kummin residenssille pakkaamaan muuttotavaroita kärryyn ja uudelle asunnolle vietäväksi. Sielläkin ensin pääsimme tarkastamaan piha-alueen kaninkolot isännän ja L:n kanssa ja saimme molemmat pienessä hetkessä epätoivon valtaan pikku vedoilla nopeasti vaihtuviin suuntiin liukkailla kallioilla...
Sitten taas matkailtiin ja matkailtiin ja kuskattiin tavaraa...kunnes olimme saaneet viimein pakattua Ikean hankinnat kärryyn ja ajettua kamat uudelle asunnolle. Siellä pääsimme emännän kanssa tutustumaan Espoolaiseen metsään, joka olikin riemastuttava tuttavuus, ainakin kun sinne pääsi kahden tunnin autossamakoilun jälkeen ; )
Hämärän laskeutuessa ja sateen edelleen jatkuessa lähdimme sitten viimein kotia kohti ja perille päästiin juuri tämän päivän puolella...ja sade jatkui aina vain, onneksi sentään tuli vettä.

Ei kommentteja: