lauantai 11. helmikuuta 2012

Testosteronia liikenteessä

Vetelimme Sämpylän kera auvoisia unia iltauutisten aikaan, kun saksan lahja pohjoisille kansoille kaarsi pihaan ja purki sisuksistaan kaksi, eikun viisi, eikun SEITSEMÄN! matkustajaa. Isäntäväki oli kauppareissultaan päätynyt akateemisen kyykän MM-kisoihin Hervantaan hurraamaan pakkasessa huitoville hulluille. Samalta reissulta matkaan oli tarttunut joukkueellinen Hämäläisen osakunnan karjuja. Ihan tuntemattomia kaikki niistä eivät olleet, sillä yksi haalareihin ja mihin muuhun ikänä vielä pukeutunut äijä oli minun kummini. Muu lauma oli enempi tuntemattomia, joten niitä piti tietysti vähän haukkua ja paimentaa. Saimin-pösilö sen sijaan tunki oikopäätä tapansa mukaan koko äijälaumalle frendiksi!
Köörille pantiin sauna lämpiämään ja sinne pahasti kohmettunut porukka painui heti kun kaappi vain oli hellerajan ylittänyt. Saimi tunki tietysti sekaan ja poukki nolona lavolta, kun isäntä komensi alaikäiset pois tuliliemen nauttijoiden seasta.
Kaikeksi onneksi reippaat ulkoilijat väsähtivät varsin nopeasti ja toimittivat itsensä taksiin kohden kotejansa...vain kummi jäi sohvalle kuvailemaan urotekojaan kyykkäkisoissa. Eikä ihan turhaan, sillä sijoittuivathan he sijoille 5-8...paras tulos ikänään.

Ei kommentteja: