tiistai 14. helmikuuta 2012

Onks tää ny koiranpitoo??

Tuskin ehdimme Saimin kanssa illalla uneen vaipua, kun isäntä jo retuutti meitä pihamaalle. Sillä kohtaa emäntä oli jo suorinut bussilla junalle, vaikka kello oli vasta vartin yli viis! Varhais-aamun ulkoilussa ilona oli sentään yöpalaltaan piiloihinsa palailevat pupuset, joita ehdimme Saimin kanssa hätyyttää hetken ennen kotiinpaluuta. Isäntä paketoi Sämpylän jalan ja tunki sille vielä penisilliinit kitaan ennen kuin sekin häipyi pääkaupunkiin. Meille jäi seuraksi paali emännän valmiiksi paketoimia pikku herkkuja purkkeihin revittäväksi, noin niin kuin ratoksi.
Siinä sitten vuorotellen koisimme ja hengailimme, päivä kului ja kului...
Kunnes iltapäivästä joku tunki sisään! Pikku räykyn jälkeen rapusta näkyi tuttu pärstä. Naapurin Jounihan se sieltä tuli, ja päästi meidät pihalle, pissille ja vähän remuamaan.Vaan vieläkään ei oikeita isäntiä näkynyt. 
Taas meni tuntitolkku, vaan lopulta kuului tuttuja ääniä pihalta ja sieltähän emäntä ja isäntä heti varttia vajaa seitsemän mönkivät kotosalle. Isäntä vei meidät ymmärtäväisesti oikopäätä lenkille, mutta, mitäs koiranpitoa tällainen heitteillejättö nyt on? Kiitos ny sentään siitä, että järjestitte päivällä jonkun heittämään meidät alapihalle ;)

Ei kommentteja: