perjantai 4. joulukuuta 2009

Pientä valmistelua

Saimilla on huomenna jälleen (kolmas runsaan kuukauden sisään!) pentunäyttely. Tälläkin kertaa painellaan Helsingin Kaapelitehtaalle katsomaan ja kisaamaan seudun settereiden kanssa. Valmisteluina kerättiin repullinen ruoka-, juoma- ja herkkutavaraa aamuksi valmiiksi ja käytettiin Saimi pesulla (ja samalla saunassa). Pesu sujui sutjakkaasti kahdella pesijällä, samoin pyyhekuivaus. Saimin mielestä ikävintä oli loppukosteuden föönaus karkeamman kuivauksen jälkeen. Jaa-a, ehkäpä ykkösijasta kilpaili melko tasaväkisesti puhalluksen kanssa korvanpuhdistusoperaatio.
Viime keikalla tuomari suositteli Saimille ns. tuplalöystyvää remmiä ja isäntäväki ostikin sellaisen näyttelyn kaupasta. Väri vaan oli turhan haalean ruskea, joten remmiä on nyt tummennettu tulevaa käyttöä varten värjäyksellä, teellä ja viimein kenkäplankillakin. Katsotaan nyt näyttelypaikalla, onko piuha oikean värinen ja toimiiko se "tositilanteessa" toivotulla tavalla, vai käytetäänkö edelleen nahkaremmiä.
Saimilla on siis aamulla tosipaikka edessä, autolla täytyisi matkailla Hesaan asti, ja Helmi saa jäädä kotiin lötköttämään ; )

Ei kommentteja: