maanantai 27. heinäkuuta 2009

Saimin seurana lattialla

Helmin pikkusiskon Saimi-Lemmikin ensimmäinen yö alkoi myöhään. Isäntä ja emäntä ajelivat yöllä Helsingistä Saimi sylissään kotiin. Matkasta selvittiin yhdellä pisupysähdyksellä Linnatuulessa, muutoin Saimi veti tyytyväisenä lonkkaa repsikan sylissä.
Yöpuuta varten täytyi virittää patja makuuhuoneen lattialle ja ensimmäisen "alavuoron" sai emäntä ja seuraksi peitonpieleen kertyi sekä Helmi että Saimi. Vuoronvaihto tapahtui neljän korvissa aamuyöllä, jolloin alkoi isännän vuoro jäykistyä koirien alla. Helmi ja Saimi koisivat koko yön varsin tyytyväisinä.
Aamupisulenkki tehtiin vasta puoli kymmeneltä pihaan. Ensin Helmi kyykkäsi ja Saimi seurasi vierellä välittömästi, hieman alempana pihassa Helmi turisti kakkosen ja Saimi samassa asennossa vieressä omansa, samaan aikaan. Esimerkillä on voimaa.
Iltapäivästä isäntä, emäntä, Helmi ja Saimi siirtyivät mökille. Saimikin pääsi tutustumaan järveen (maistoi vettä ja astui veteen), kun taas Helmi muli vesissä sydämensä kyllyydestä. Sitten koirat naatiskelivat toistensa seurasta juoksupelissä; Helmi kipitti kapula suussa Saimin ympärillä ja aina kun Saimi hieman kiihdytti kapulan perään Helmi singahti millistä ohi innoissaan. Tätä jatkui niin kauan, että kaksijalkaiset toimittivat itsensä ja hauvat päiväunille iltakuudelta.
Kun päikkäreiltä viimein päästiin ylös, lähdettiin metsälenkille. Saimikin pääsi valjaissaan mukaan. Helmi ampaisi pitkin puskia riemukkaasti taas pitkästä aikaa ja Saimi pungersi omaa vauhtiaan isännän kantapäillä polkua pitkin. Kaksijalkaiset ja Saimi ehtivät Helmin maililenkin aikana kiertää suunnilleen tontin yläreunan.
Myöhemmin illalla niin Helmi kuin Saimikin (vähän jalat kastuivat) pääsivät isännän, emännän ja Saimin kummien kanssa saavikylpyyn ja sitten koisimaan.
PS. Lisää kuvia ropisee, kunhan päästään nopeamman verkkoyhteyden päähän...

Ei kommentteja: