torstai 30. heinäkuuta 2009

Reipasta leikkimieltä

Puoli kahdeksalta aamulla oli isännän vuoro siirtyä alakertaan setterieden kanssa. Helmi-Orvokki ja Saimi-Lemmikki aloittivat heti alas päästyään nallentappourakan, jonka jälkeen retuutettiin Sidoste-terriereiden tapaan tennispallosukkaa.
Sitten Helmi keksi kuskata kaikki lelut matkahäkkiin, jotta saisi Saimin sinne remuamaan. Saimi ei oikein ensin huomannut, mistä oli kysymys, mutta sitten Helmi kävi näyttämässä Sämpylälle nallea suussaan ja sai pienikaisen hyökkäämään perässään häkkiin. Siellä käynnistyi kova reuhkaaminen, joka eteni nopeasti painiksi ja hammasteluksi. Häkin seinät vain pullistelivat, kun pennut pelmusivat ja isäntä kuvasi (videokin tullee tänne eneen pitkää).
Pikku painin, jonka isäntä joutui keskeyttämään, jälkeen lähdettiin ulos. Saimi pääsi kainalossa alakertaan ja Helmi jouti kävelemään ihan itse. Sillä välin kun isäntä kiinnitti sandaaleitaan MOLEMMAT koirat painelivat takaisin yläkertaan, Saimi siis ekaa kertaa rapuissa omin neuvoin, ja luvin!
No, nouto uusiksi ja ulos. Porukka taivalsi pikkumetsään tien viertä hitaasti, mutta vakaasti. Metsään päästyään Helmi pääsi vapaaksi ja paineli tapansa mukaan tarkastelemaan tuoreet jäljet. Saimi pääsi sillä aikaa treenaamaan isännän kanssa luoksetuloa. Isäntä oppi melko vähällä menemään Saimin luo, Saimilla oli hieman enemmän vaikeuksia ymmärtää mistä oli kyse.
Lenkkinsä tehtyään Helmi tuli härnäämään Sämpylää ja juoksi käpy suussa sataa millistä ohi. Saimi ei muuta kehotusta tarvinnut ja niin taas hetki kaahotettiin kilpaa perätoukuria. Show näytti ilmeisesti mielenkiintoiselta, koskapa katsomojoukkoihin ehti kertyä ohikulkevia ihmisiä peräti 11 kpl taivastelemaan Saimin suloisuutta ja Helmin vauhtia...

Ei kommentteja: