sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Reisilihasta nykii, jälleen

Aamusta mökillä Helmi lenkkeili emännän kanssa lähimetsässä ja ahdisteli jälleen rastaita. Emäntä sai roikkua köydessä hartiavoimin, kun Hempun reisilihakset alkoivat jännityksestä väpättämään ja totaalinen tuho roikkui rastaslauman yllä.
Pariskunnan selviydyttyä illasta kotiin sateiselta maalta aurinkoiseen kaupunkiin, naapuruston kissat ryhtyivät rääkkäämään Helmin sunnuntairauhaa. Jostain syystä parilla katilla on hirveä hinku tulla patsastelemaan Helmin nokan alle ja vielä lähestyäkin taluttimessa kulkevaa pikkuneitiä uhittelevasti. Toinen kateista sai Helmin pisulenkin muistuttamaan vetokoirien kuuluisaa Iditarod -kilpailua ja Helmin ollessa pihassa narutettuna, toinen kateista tunki naapurin ajotielle "irvistelemään". Sekös Helmiä raapi; taas oli ryhti kunnossa narua vasten ja takajalkojen lihakset väpättivät kuin vaahteranlehdet syystuulessa ; ) Noo, olipahan emännällä taas voimaharjoitusta kerrakseen, kun hän yritti siirtää pikku lintukoiramme sisätiloihin...
PS. Helmi on jo useamman päivän vedellyt tyytyväisenä supermuonansa täysimittaisesti huiviinsa, puntari siis odottaa huomenna.

Ei kommentteja: