lauantai 14. helmikuuta 2009

Helmin päiväkirja, lauantai

Lauantai alkoi klo 03, kun Helmi tuli ensimmäisen kerran herättämään kummisedän. Pienellä suostuttelulla Helmi kuitenkin suostui jatkamaan uniaan. Kuuden aikaan tapahtui toinen herätys, mutta vieläkään ei lähdetty ulkoilemaan. Kolmaskin herätys osui samaan osoitteeseen
kummitädin nukuttua koko yön ilman häiriöitä, joten klo 08 Helmi pääsi vihdoin ulos. Aamuauringossa jyrättiin pieni koiraherra ja löydettiin yksi orava. Lenkin jälkeen aamupäivä sujui Lyyliä vahtiessa ja lonkkaa vetäessä.
Päivälenkki suuntautui keskuspuistoon ja matkalla tapasimme useita koiria. Lenkin kohteena oli Maununevan koirapuisto, jossa sai vihdoin juosta vapaana australianpaimenkoira Jyskyn kanssa. Helmin energia ja vauhti tuntuivat olevan tällekin tuttavuudelle liikaa. Takaisintulomatkalla Helmi vainusi tuoreen oluen ja kummisetä sai vaivoin pysäytettyä koiran ennen tuhannen pirstaleena ollutta pulloa. Tassut tietenkin tarkistettiin, eikä vaurioita tullut. Edellisenä iltanakin Helmille sattui pieni onnettomuus, kun hän innostui kisaamaan kummisedän kanssa pimeässä metsässä. Ulosajon seurauksena Helmi osui jäätyneeseen karahkaan vinkauksen kera, mutta etutassu ei onneksi kärsinyt vahinkoja. Lauantain oravasaldoksi jäänee 6 oravaa.
Pitkän lenkin jälkeen koko porukka simahti väsyneenä sohvalle. Iltapäivällä Helmin hieman piristyttyä hän aloitti jälleen omaan seksuaalisuuteensa tutustumisen. Kummeilla oli naurussa ja koirassa pitelemistä. Illalla kummitäti päätti opettaa Helmille siivoamisen jaloa taitoa. Koulutussession jälkeen Helmi osasi ainakin useimmiten hakea heitetyn lankakerän ja tiputtaa sen "lelukoppaan", eli vatiin.
Toivotaan, että taito kehittyy vielä muidenkin lelujen ja luunpalasten osalta!

Ei kommentteja: