sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kintulle kyytiä

Jippii. Vaikka menikin myöhäiseen, ennen kuin porukat saivat lastattua meidät Saimin kanssa autoon mökkimatkalle. Onneksi kotona on saunaremppa edelleen retuperällä ; ))
Näin pääsemme sentään kerran viikossa maalle meuhuamaan. Minun pitäisi kyllä kävellä narun jatkeena lenkkini, mutta onneksi isäntäväki on niin löysää väkeä, että Saimin juostua pari kertaa meistä mönkijöistä ohi hullunlaukkaa kieli vyöllä roikkuen, minäkin pääsin (säälistä) vähän nuuskimaan maastoa. Viimeisetkin lumet olivat kadonneet, joten oli hauska haistella pussutella paljastunutta maastoa ja tuoreita riistahajuja. Kummasti sitä tuli taas loikittua kaikilla neljällä jalalla. Koipi itse asiassa pelaa melko hyvin, se kun oikein testattua juuri ennen kotoa lähtöä. Kissan-rotko oli näet auton vierellä kuljeksimassa juuri kun olimme menossa pakattaviksi. Siinä sai elukka kyytiä, ja samalla Helmi-Orvokkikin, tiukassa peesissä! Talon nurkalla saivat veltostuneet etujalan lihakset ja jänteet kyytiä, kun g-voimat väänsivät kallistuksessa. Kissa ehti onneksi puuhun ja jalkani pysyi onneksi ehjänä, hienoa!
Päivän maalla pompottelun ja saunomisen jälkeen onkin sitten kiva lepuuttaa rasittunut, mutta ihan toimivaa etujalkaa isännän vieressä sohvalla makoillessa...

Ei kommentteja: