tiistai 6. joulukuuta 2011

Huurretta kuonossa

Yö nukuttiin taas porukalla nipussa ja aamusella mittarin näyttäessä +14C isäntäväki kiitteli meitä lämmityksestä ; )
Maassa oli sentti pari uutta ja tuoretta lunta, kun viimein kymmenen korvissa ulostauduimme maastoon. Sain piiiiitkästä aikaaa juosta kunnolla kaseikossa ja tuoreessa lumessa seikkailu oli suorastaan ylimaallisen hauskaa! Saimi-polo joutui edelleen kulkemaan köyden jatkeena ja kulloinenkin kuljettaja oli ihan yhtä polo, sillä Saimi veti kuin tukkihevonen pitkin puskia ja puun alusia. Kuljettajaa todella vaihdettiin muutaman minuutin välein, jotta kumpikaan kaksijalkaisista ei joutuisi vaihtamaan paitaa kesken metsälenkin. Sen verran lämmintä niille kuulemma tuli Saimin nopeuttta säädellessä. Likka olikin jalkavalla päällä pakettijalastaan huolimatta, ilmeisesti isäntäväki osaa jo rakentaa paketin kunnolliseksi.
Eräällä talvikuntoisella pellolla isäntä innostui juoksuttamaan minua ohjaten ja riemukkaasti kipaisin zig zagia lumen kattamassa sängessä Saimin huutaessa hyeenan lailla turhautumistaan narussaan.
Aamiaisen jälkeen hurisimme sohvalla muutaman tunnin onnessamme ja Saimin räpylä sai valvottuja ilmakylpyjä. Sitten olikin taas aika metsittyä ennen kotiin lähtöä. Pimenevässä pusikossa oli jälleen hieno rymistellä ja kyllä pikkuisen nauratti, kun kaksijalkaiset taas roikkuivat ryteiköissä Saimin jäljillä. Vuorotellen, kuinkas muuten. Niille taitaa tulla ongelmia normaalissa talutinkulussa sitten, kun Saimi ei enää saa erikoiskohtelua kipeän jalkansa takia...

Ei kommentteja: