tiistai 20. joulukuuta 2011

Akvaariossa

Tänään Saimi lähti emännän illasta Hattulaan. VetHausissa oli luvassa fysioterapeutin vastaanotto ja se leikkaukseen kuulunut ilmainen kerta vesijuoksua. Emäntä oli luumu ja jätti minut kotiin odottamaan isäntää töistä palaavaksi mieluummin. Arveli näet joutuvansa lekurissa liikaa minua vahtimaan sen sijaan, että voisi auttaa Sämpylän kanssa.
Ensin fyssari venytteli ja hieroi Sämpylää. Selkä ja terve jalka olivat jäykkiä ja kaipaavat kotihierontaa. Seuraavaksi oli allasjuoksun vuoro. Saimi oli kuulemma jokseenkin vaikeasti pujotettavissa akvaarion näköiseen altaaseen, jalkoja sojotti joka suuntaan, vaikka punttuun pääsi avautuvan toisen pään kautta ihan helposti. Sitten astiaan päästettiin lisää vettä kintereisiin asti, ennen kuin juoksumatto alkoi liikkua. Onneksi Saimi älysi sillä kohtaa myös heilutella jalkojaan; )
Akvaariossa...emäntäkin.
 Allashoitoa kesti hyvän tovin ja lopuksi fysioterapeutti vielä kuivasi Saimin oikein huolella. Matkaan saatiin mukaan tarkat ohjeet hieronnasta ja kehotettiin hakeutumaan paikalliselle fysioterapeutille ja käydä rääkättävänä ja vesijuoksemassa kaksi kertaa viikossa kolmen viikon ajan! Saapa katsoa, kuinka kaksijalkaiset ehtivät/jaksavat/raatsivat vetäistä moisen ohjelman, mutta sillä Saimin jalasta saisi entisen veroisen. Nyt kuulemma on vielä liikkeelle lähdössä havaittavissa ontumista...

Ei kommentteja: