keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Seisontakuvauksia ja näyttelytreenejä

Helmillä oli tänään anti-lintukoira -päivä. Tavanomaisen reippaan aamulenkin jälkeen sähköpostissa oli kasvattajalta viesti, jossa pyydettiin ottamaan seisotus- ja pääkuvia Helmin sisarusparvesta vähän joka kantilta. Britannian puna-valkoiset setterit kuulemma viettävät 25v-juhlia, jonne fotoja tarvitaan, taitaa siis olla kyse siitä viimeisimmästä rodun "pelastuksesta". Niinpä isäntä, kamera kainalossa, emäntä ja Helmi läksivät auringonpaisteiselle pihamaalle. Sitten aseteltiin kameraa, emäntää ja Helmiä ja toivottavasti saimme aikaan edes muutaman käyttökelpoisen kuvan. "Hyväksytyt" kuvat ovat nähtävissä Picasassa http://picasaweb.google.com/karrix/HelminProfiilit#-kansiossa.
Sitten Helmin epämiellyttävä iltapäivä jatkui isännän kanssa pitkin katua näyttelyremmi kaulassa juosten, onneksi homma alkoi kaksijalkaisen mielestä pelittämään kohtuullisen vähillä kilometreillä ja Helmi pääsi metsään kaarestamaan...

2 kommenttia:

Jarkko kirjoitti...

Ihan on Helmi kyllä norjalaisen metsästyssetterin näköinen. Iskälle tää on ainakin se kaikkein pätevin kehu luulen mä :)

Kerttu kirjoitti...

Jep, niinpä olikin. Siinä se äijä nyt polleilee...