torstai 5. maaliskuuta 2009

Muutos rotumääritelmään?

Helmi-Orvokki taitaa olla vaihtanut rotumääritelmän mukaisen toimenkuvansa lintukoirasta poikakoiraksi, siis sellaiseksi, joka etsii poikia. Iltalenkillä ohi vilahtanut rusakkokaan ei kiinnostanut, kun näköpiirissä oli naapurin mäyräkoirapoika. Olisiko tässä nyt mainio tilaisuus opettaa Helmi irti jäniksistä? Vaan eipä taida kannattaa vaihtaa jäniksiä poikiin, kun tarkoitus lopultakin olisi etsiä ja noutaa lintuja, vieläpä kanalintuja, joita esimerkiksi meillä päin on joka puskassa.
Ironia sikseen ja samoin linnustus, eiköhän Helmi rupea harrastamaan isännän kanssa koirajuoksua. Siina koira juoksee edellä ja hidas isäntä kipittää joustavan köyden jatkeena perässä mahdollisimman lujaa. Eipä tarvitsisi miettiä, miten ehtii koiranulkoilutukselta käydä urheilemassa. Kommunikaationkin olisi isännän ja koiran välillä kehityttävä reippaasti, ainakin suunnan määräämisen kannalta. Huonoimmassa tapauksessa molemmat juoksijat joudutaan noutamaan kuljettimella jostain lähimaakunnasta, siis mikäli kännykkä on sattunut matkaan, ja vielä ladattuna!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Helmi-Orvokki ! Olen lukenut emäntäni kanssa "tempauksistasi" ja katsellut kuviasi. On ollut mukava seurata elämääsi , ehkäpä vielä tapaammekin ja voimme sitten kuonotusten tuumailla enemmän. Voin toki pyytää, että emäntä kirjoittelisi puolestasi sinulle.
Ollaan me vaan aika vekkuleita, eiks` je .
Hau-hau , terv. siskosi Ruusu

Kerttu kirjoitti...

Helmi on muuten yhdellä foorumilla osoitteessa http://irishsetters.ning.com/, siellä voisi kirjailla keskenään, ja muittekin kanssa, vaikka.