maanantai 16. maaliskuuta 2009

Maanantaita

Helmi-Orvokissa taisi selvitä eilisestä ilman näyttelykrapulaa. Aamulenkki suolle oli sen sijaan hieman rasittava, vastaan näet köpötteli sakemanni-narttu Lulu emäntänsä ja Jack Russell "perheenjäsenensä" kanssa. Lulu ei oikein innostunut Helmin habituksesta, vaikka Helmi yrittikin vallan mahdottomasti tehdä itseänsä tykö. Russeli sen sijaan peuhasi Lulun harmiksi Helmin kanssa penkka pöllyten. Lulun hammastelu ja ärhentely siinä viressä kävi kuitenkin sen verran voimille, että päiväuni maistui, jopa siinä määrin, että isäntä kerkisi lähteä töihin. Emäntä taas ehti saapua omistaan hommistaan ja ottaa vielä pienet päikkärit ennen Helmin isompia ulkoiluambitioita.
Illasta olikin sitten Helmin (ja emännän) toinen pentukurssikerta. Raviradan parkkipaikalla harjoiteltiin taluttimessa kulkemista toisten pentujen sivuitse yms. Pitkässä liinassa "vapaana" kulkukin sujui emännän mielestä oikein hienosti ja koko koulutussessio sujui oikein rennosti ja mukavasti.
Maanaintaitilastomittaukset osoittivat seuraavaa: Paino 18 kg ja säkä se sama 56 cm, onkohan sitä vielä tulossa jonkinlainen kasvupyrähdys?

Ei kommentteja: