sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tilastotiedettä

Kirjattakoon tähän hieman tilastoja pentulaumastani: Kaikki pentuset ovat ylittäneet 9 kertaisesti syntymäpainonsa, puolet jo kymmenkertaisesti. Eli painoa on kevyimmällä (Adalmina) 3125g ja isommalla (Axel) 4125g ja kuten arvata saattaa, muut mahtuvat tähän väliin ; )
Huomattakoon, että minä tuuppaan vielä kertasyötöllä 40g/penikka, aika hyvin siis vielä lähtee, vaikkakin ihan joka kerta sessiot eivät ole yhtä ravitsevia.
Kaikilla on tietysti kaikki maitohampaat, ja yhdellä on vaaleansininen silmä (Afrodite). Punaiset läikät ovat mukavasti tummuneet ja Axelilla sekä Adelella ne ovat jo melkein syvän punaruskeat. Afriksen muutamat harvat läimäreet ovat nekin hyvän värisiä, siellä kun niitä on. Vaaleampaa ruskeata olevat läiskä näyttävät kaikilla hautautuvan valkoisen alle.
Porukka pissii ja kakkii tietysti jo ulos...siis mikäli isäntäväki ehtii viedä :) Reviiri laajenee joka päivä, kun emäntä aukoo portteja yhä laveammalle residenssissämme, samalla sukan kastumisen vaara on kaikkialla.
Penikat eivät ujostele ketään, eivätkä mitään. Emäntä esimerkiksi heitteli munakennoja lattialle aika mäiskeellä ja joka tirppa vain singahti tarkastamaan tilannetta. Eilen nappulat saivat harjoitusvastuksikseen possunkorvien suikaleita ja imeskelivät niitä suurella hartaudella aina surkeaan loppuun asti (minä tulin ja söin...latinaksi veni, vidi, hotkis)
Mmmmm...possun korvasuikaleita,
Axelkin keskittyy purupuuhiin :)
Tänään taas isäntä heitti niille hätäpäissään pari purkillista pehmittämättömiä papuja, joiden suosio oli suuri: kaikki menivät...onkohan vettä tarpeeksi saatavilla :)? Käväisin kyllä aukaisemassa maitobaarin hetkeksi sitä varaa.

Ei kommentteja: