sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Några svenska (också) talande besökte

Olipas ilkeästi sanottu isännän serkusta ja hänen miehestään; ei se varmaan niiden vika ole, että Ruotsissa asuessaan on mukavampaa puhua ruotsia :))
Joka tapauksessa pariskunta saapui pentuetta katsastamaan juuri ennen aamupalaa (aamupalan nauttiminen oli jonkin verran normaalia myöhäisemmässä, klo 11) ja tapasikin tulostussyistä juuri ulos toimitetun penikkalauman aitauksesta peuhaamasta. Tutustuminen laumaan sujui notkeasti ja jostain ihmeen syystä heidänkin mielestään Afrodite, vikapää, oli kaikkein kaunein. Eivät sentään inostuneet varaamaan itselleen nuorta neitiä...saattaisipa pikku penikka taloudessa kyllä hieman häiritä menevää pariskuntaa :)
Loppupäivä kulahtikin sitten lähinnä aitauksessa maailmaa ihmettellen. Isäntäväki kun oli kyläilemässä ja kummit väsäsivät muonaa ulkogrillillä Wäinön ja Saimin sillä aikaa tuhotessa nurmikkoa aitauksen ulkopuolella. Saimista muuten huomaa, etten ole ollut taistelukunnossa ihan viime aikoina, sen verran innokkaasti se haastoi Wäinöä leikkimään ja remuamaan pitkin päivää. Itse asiassa aitauksen ulkopuolelle nurmikkoon muodostui oikein mullalle tampattu juoksu-ura...

Ei kommentteja: