keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Alcatrazin fangit

Hoppakeikkaa, sanoivat pentuset pomppiessaan häkkiä vasten, täällähän on kuin vanki poloinen, ei edes pääse olohuoneen lattialle torttua tuottamaan! Isännällä ei näin aamusta näytä olevan lainkaan huumorintajua päästää pikkuisia harjoittamaan fyysisiä ominaisuuksiaan häkin ulkopuolelle ;))
Fangit
Päivävahtina pentusilla ja meillä isommilla hurtilla oli minun kummitätini, kun emäntä piipahti mansikkapellolla ja isäntä töissä. Kun sitten kaikki ja vielä emännän serkut olivat iltapäivän lopulla kotosalla, olikin meidän laumamme jo kooltaan ihan mainittava; 13!

Cook ja Magalhaes
Huomattakoon, että penikat joutuivat ulos aitaukseen siksi kunnes emäntä sai siivottua pentulootan. Naskit kun olivat kuulemma voimallisesti häiriöksi :) Ulkosalla nappulalauma tutkaili ekan kerran koko aitauksen sisäpuolen ja remusi ihan kuin oikea koiranpentue, kunnes lopulta väsähtivät koppakuntoon.

Illalla nuorisolla oli vielä ohjelmassa toinen matokuuri. Ekalla kertaa tahnamömmöt eivät aiheuttaneet elämöintiä, mutta nyt väännettiin naamaa irveeseen jo koko porukalla...
Päätin parannella penikoiden suuhun jäänyttä makua ja kuskasin laumalle leivänkannikan makupalaksi. Ei ne onneksi vielä siitä mitään ymmärtäneet, vaikka oikein vinkusin niille ja niinpä sain ihan itse nauttia käntystä!

Ei kommentteja: