perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pomo paikalla

Jaahas, kasvattaja-Riitta saapui parin germaanin kanssa tarkastamaan pentueeni tilaa! Niillä ulkomaanelävillä oli vielä auto täynnä koiria; ex-sulhokandidaattini Gupsyboy ja Kaisan veli Fergus, sekä punaiset setterineidit Faye ja Rosie. Onneksi jätkät köytettiin alapihan luumupuuhun ja likat laitettiin kellariin häiritsemästä jälkikasvuani...eipä silti, ei niistä oikeasti mitään häiriötä ollut ; ))
Punaisten setterien emäntä ihastui oikopäätä Adeleen ja sitten taas puna-valkoisten poikien emäntä diggasi isompia jätkiä, Axelia ja Adamia. Aika yllättävää!
Sillä aikaa kun tämä vieraslauma oli saapunut kummitätini vastaanotettaviksi, olin itse emännän kanssa lonkkatikkien poistossa ja saamassa uuden kipulaastarin. Samalla sain taas pikkuisen kehuja ymmärtäväisestä käyttäytymisestäni eläinlääkärissä. Höh, eikös sitä ole tapana näyttää kipeätä kohtaa lääkärille! Ainakin tällä harjoituksella ;) Huomattakoon, että lääkärin vaaka osoitti painokseni 23kg.
Vieraat Riittaa lukuunottamatta lähtivät kotimatkalle iltapäivästä ja ilta sitten meni pentulan uudelleenjärjestelyissä.

Uusi "asuntola"
Nyt aitaus kattaa jo melkein koko huoneen ja "apumiehen" sänky on keskellä olkkaria aidan takana, eli minulta saavuttamattomissa :( Penikoille on myös järjestetty omia pissipaikkoja aitauksen vähän joka kulmaan ja käyttöastekin vaikutti oikopäätä aikas suurelta. Huomattakoon, että Adele ei enää pysy ns. emoportin takana, vaan saattaa yhtäkkiä hortoilla porukan sekaan keittiöön...
Adele poistuu aitauksesta...Ei kommentteja: