torstai 30. toukokuuta 2013

Terkkuja tiineeltä

Viikolla (torstaina) oli lääkärireissu. Silloin kuvailtiin uudelleen lonkkaa, jonka piti olla paikoillaan...ei ollut, ja pentuja, joita saatiin laskettua kuusi. Reissulla tuli samalla käytyä vaa'assa, jonka viisari seisahtui 26,6kg:n kohdalle. Jonkin verran painoa on siis sentään kertynyt, vaikka muona ei kyllä oikein maistu. Isäntäväen maalaismatikan perusteella pentuja onkin painonnousun perusteella tulossa ainakin seitsemän. Minä kun en ole pätkääkään rasvoittunut ;)
Lonkasta sen verran, että siitä otettiin teipit pois ja nyt kulkuni käy enemmän tai vähemmän notkeasti kolmella raajalla. Oikeastaan hieman huonommin, sillä tukiteipin häivyttyä masupalloni kasvoi heti silmissä ja taisivat pennutkin ottaa pikku kasvupyrähdyksen. Lonkan kanssa on nyt tarkoitus köpötellä sellaisenaan synnytykseen asti ja sitten käydä pajalla korjauttamassa kaikki voitava sopivassa välissä. Onneksi isäntäväki oli säästänyt uutta kesämökkiä varten :D

Alla ensin ultra-kuva yhdestä pennusta...sormi osoittaa lähes sydämeen. Toisessa kuvassa näkyy edelleen (tai uudelleen) sijoiltaan oleva lonkka.

Ei kommentteja: