lauantai 11. toukokuuta 2013

Melontaa

Ensimmäinen kevätaamu maalla oli sitten hieno, piha täynnä räksiä ja lämmintä!
Yötä sain koisia Saimin kanssa yhteismajoituksessa isäntäväen vieressä ja siitä kiitollisena tervehdin aamusella isäntää tassulla kynsi edellä ja eikös äijälle tullut komea vekki silmäkulmaan ; )
Varsinainen aamulenkki tehtii hieman varoen vain ihan lähimetsään ja sitten heti aamiaisen jälkeen oltiinkin jo valmiina aloittamaan kesän melontakausi. Tuskin isäntä oli Madriveriä maahan tömäyttänyt, kun jo varasin paikan...
Melontakiepauksella ehdimme pongata satsin telkkiä, sorsia ja lokkeja ja seurattua muiden mökkirantojen kevättoimia. Itse asiassa loppumatkasta taivuimme Sämpylän kanssa jo pikkaisen makuullekin kanootin pohjalle laajemman linnuston loistaessa poissaolollaan. Käen kyllä tiedettiin olevan paikalla, kukunta kun oli suorastaan herkeämätöntä.
Illasta maalle saapui myös Väinö-pystis isäntäväkineen. Jätkä on tainnut nyt saavuttaa täyden kokonsa ja ilmeisesti myös vauhtinsa. Saimi sai pistää parastaan kilpajuoksussa pitkin mökkilääniä. Nuori herra erehtyi piipahtamaan myös laiturilla ja koska Saimi oli samaan aikaan järvessä itseään viilentämässä, päätti Väinö heittäytyä suoraan laiturilta sekaan. Komean pompun jälkeen ilmeni karu totuus veden "viilentävästä" vaikutuksesta ja Väpi kroolasi vauhdilla kiinni laituriin, josta sitten sen isäntä onki sen kuiville...eipä uinti enää maittanut sinä päivänä ; )

Ei kommentteja: