perjantai 10. elokuuta 2012

Turkkuseen taasen ja takaisin

Ei voi olla totta! Taas lähdettiin Turkuun, ja vielä pikkusetterin noutoon! Isäntäväki oli käynyt jaakobinpainia ja kauppaneuvotteluita itsensä ja koirankasvattajien kanssa pari päivää ja tuloksena oli siis matka Turkuun. Sieltä auton takaluukkuun tarttui pieni maanvaiva nimeltään Red Fellow's Nordach Siofra, joka sai meidän porukoilta nimekseen Kaisa (-Elviira).
Kaisa oli eräs niistä keskiviikkona sirutetuista siskonlikoista, sellainen melko valkoinen muutamin punaisin merkein. Likka oli ponteva vesseli, ainakin painoltaan, sillä sen vaaka pysähtyi 7,09kg kohdalle.
Purjon putsaushetki levähdyspaikalla Auran tienoilla.
Paino ei tainnut kotimatkan aikana lisääntyä, sillä neiti tuuppasi jo Aurassa neliön purjot takaluukkuun. Niinpä meillä Saimin kanssa oli entistä tukalampaa mokoman mölliäisen kanssa. Saimi varsinkin hermostui moisesta ja kuolasi kuin Niagara. Matkan aikana Kaisa ehti vielä heittää kahdesti till purjot ja päälle vielä pisutkin.Parilla pysähdyksellä ja pikaisella kotokäynnillä ajauduimme puole yön maissa maalle tuvan lattialle uinumaan...

1 kommentti:

zero66 kirjoitti...

Onnea Paljon uuden "käkkylän tulosta"!!!