perjantai 17. elokuuta 2012

Häävalmisteluja

Kaisan päivä alkoi tiukalla koulutuksella Saimin kummisedän toimesta, kun taas me isot likat pääsimme harjuun pitkälle lenkille emännän seurassa. Aah, ihanaa päästä kunnolla oikomaan jalkojaan.
Päivällä epätoivoiset yritykset saada Kaisa vaipumaan rauhassa uneen mökissä menivät mönkään ja häävalmisteluihin singahtavat kaksijalkaiset joutuivat ottamaan sen mukaansa. Meille koitui tuosta rauhaisien päiväunien hetki.
Kaisa taas pääsi käymään olutostoksilla Plevnassa ja tutustui samalla pelotta parkkitalon uumeniin.
Seuraavaksi Kaisa singahti teetättämään polttarikuvia bestmanin ja emännän peesissä ja sen jälkeen Kaisa onnistui viihdyttämään itseänsä pitkämielisesti Kodin Anttilan pihaistutuksissa ja MacDonaldsin ulkopöydän alla. Tavanomaiseen tapaan likka herätti hämmästystä olemalla niin rauhallinen ja tasapainonen, varsinkin eräs englanninsettereitä enemmän tunteva naisihminen oli kovasti vaikuttunut.
Vielä seikkailujen lopuksi Kaisa veteli parin tunnin nokkaunet juhlapaikan terassilla muiden vääntäessä paikkoja kohilleen. Kun kotona oli vielä autonpesupuuhaa, niin jo Kaisakin innostui mukaan varastaen pesuharjoja nopeammin kuin niitä siltä ehdittiin pois keräillä. Yksi löytyi lopulta Saimin häkin periltä....niin kuin isäntäväki ihan oikein arvelikin, rauhallisen päivän iltana hippiäisestä kuoriutuu aina pieni perkele...

Ei kommentteja: