keskiviikko 22. elokuuta 2012

Anamneesia pukkaa paketin kera

Olinpas eilen aikas pöllyssä, kun isäntäväki tuli noutamaan meikäläistä jalkaoperaation jäljiltä. Aika nöyryyttävää oli myös märkä alusta, mutta piruakos noille kemiallisille iloliemille voi. Onneksi aamulla oli jo pääppö selvä, sain vieläpä nukkua yöni häkissä, pikku rascalilta suojassa ; )
Jalassa on taasen punainen paketti, turvotusta estämässä kuulemma, mutta ei sille kyllä varata viitsi. Mokomaa pökälettä ei kuitenkaan tarvitse pitää kolmea - viittä päivää enempää neljännen jalan käyttöä haittaamassa. Saattaapa olla, ettei selkäkään ehdi menemään ihan jumiin.
Anamneesissa todettiin poistetuksi pinna, ruuvi ja serklaasivaijeri, joita oli kuulemma hieman huono löytää sidekudoksen seasta. Eväspakettiin laitettiin satsi antibiootteja ja pullo kipulääkettä. Lisäksi komennettiin köysiliikuntaan kymmeneksi päiväksi, kunnes hakaset saadaan pois. Sitten ryhdytään ajamaan mopoa hitaasti kovempaa... ; ))
Kaisan papereihin tuli ilmaus: kapea purenta, jonka vuoksi alakulmurit raksitiin pois. Pysyvien hampaiden suuntaamiseen, jos ne nyt sitten meinaavat kasvaa kapealle, neuvottiin palloleikki. Kulmahampaiden taakse hakautuvalla sopivalla pallolla pelmutaan runsas viisi minuuttia neljä kertaa päivässä...se tietää oman loman ottamista isäntäväelle...
PS. Kaisa oli tänään taas isännän matkassa töissä ja nyt se ei juuri nukkunut. Illalla se pääsi ekan kerran sohvalle suoralla hypyllä!

Ei kommentteja: