lauantai 11. joulukuuta 2010

Hiihtoreissu

Tänään ei sitten saatukaan aamiaista kotosalla, vaan isäntäväki pakkasi heti valoisan koitettua Saimin ja minut kerallaan autoon ja matka maalle alkoi. Perillä kilpajuoksimme auton kanssa viimeisen mökkitien pätkän. Itse asiassa teimme metsiä pitkin ainakin kaksi kertaa niin pitkän reissun, kuin tietä olisi ollut ; )
Pikku valmisteltuaan jälkeen pinkaisimme jäälle; isäntäväki umpihankisuksinensa ja me Sämpylän kanssa jalkapelissä. Jäällä oli mukavasti kymmenisen senttiä lunta, eikä vettä, joten juoksu ja hiihto sujuivat mukavasti. Reissua tehtiin runsas viisi kilometriä (hiihtoporukka teki, me tietysti Saimin kanssa juostiin enempi) moottorikelkkoja väistellen ja kaikki rantatontit tutkaillen. Puolivälissä reissua juuri satava lumi vain alkoi ikävästi pakkaantua tassuihin ja möykkyjä sai olla alituiseen kalvamassa pois, vaan tulikohtaan selvittin ihan hyvässä kunnossa. Kaikki.
Evään jälkeen ennen kotiin lähtöä yritimme käydä varastamassa joulukuusen lähimetsästä, mutta eihän siellä kasva kuin rankkuja : D joten kaadoimme hirmu pitkän puun omalta tontilta, vain havaitaksemme senkin rankuksi...kuusikauppa odottaa.

Ei kommentteja: