keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Tsekkiläistä olutta saunanparvessa ja raketteja pihalla

Uudenvuoden aaton huomasi jo iltapäivästä. Raketit alkoivat paukkua joka puolella ja Helmi-Orvokki yritti saada selville missä kulloinkin jysähteli. Seitsemän aikaan setterityttö piipahti iltapisulla ja silloin oli jo melkoinen tulitus käynnissä. Jytke hermostutti vain hieman, eikä ainakaan aiheuttanut ylivoimaisia ongelmia. Kahdeksan korvissa isäntäväki ja Helmi-Orvokki menivät saunaan, Helmi ekaa kertaa. Löyly maittoi Helmille varsin pitkään, olletikin, kun parvessa oli kuupassa tarjolla tsekkiläistä olutta (vain hieman) juotavaksi. Saunan jälkeen isäntäväki ryhtyi napostelemaan juustoa viinin kera vuoden vaihdetta odotellen Helmin nukkuessa sohvalla, isompaan jyskeeseen välillä havahtuen. Saapa katsoa, käykö puolenyön pommitus kovastikin Helmin voimille...

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

heipä hei!

Satuin näille Helmi-Orvokin sivuille kun etsin googlesta tietoa punavalkoisesta setteristä. Ja kuinka ollakkaan sain yllättyä iloisesti saavuttuni Helmin päiväkirjaan. Tuo teidän kaunokainen on nimittäin meidän Sara-neidin sisko. Olipas hauska lukea myös muiden irkkuomistajien kuulumisia ja kommelluksia, varsinkin oman palleron sisaren:).

Hanna ja Sara Varkaudesta

Kerttu kirjoitti...

Kiitti kommentista! Aiomme ottaa osaa Tampereen kv. koiranayttelyyn 15.3....tulkaa "skabaamaan", tai katsomaan. toivoopi Helmin kotoväki.